Kittens

 

Begin maart 2020 verwachten wij kittens van Jaylin en Chopin!!

 

 

 

Wij hebben kittens!! Geboren 10 februari 2020 van Faline en Chopin!! ons C-nest

Purrzazz  Cacharel    poes  Blauw tabby met wit

EVALUATIE

Purrzazz Cartier     kater         Tonkanees met wit?

OPTIE

Purrzazz Calvin     kater    Zwart/wit

OPTIE

 

 

Vorige nesten:

Kittens geboren 12 juni 2019

 

Purrzazz Bandit       Kater Blauw Harlekijn                     Gaat samen met Buzz bij Nick in Hasselt wonen

Purrzazz Benito        Kater Blauw tabby met wit                            Gaat bij Edith en familie wonen

 

Purrzazz Buzz          Kater   Blue tabby tonkanees point met wit           Gaat samen met Bandit bij Nick in Hasselt wonen

 

 

Purrzazz Blizz       Poes zwart tabby harlekijn                                   Blijft in Cattery!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vorige nesten:

Kittens geboren 1 juli 2018

Purrzazz Awesome Olaf       Kater Black Tabby

          

Purrzazz Amazing Florian    Kater Chocolate tabby

           

Purrzazz Adorable Faline      Poes Seal tabby tonkanees? blijft bij ons

           

 

Op 1 juli 2018 zijn er 3 prachtige kittens geboren. Nadere info volgt snel.

Devon Rex kittens van  Rextopia’s Fruit Cake & Link van di Anthes.

 

 

 

Kittenbeleid

Onze kittens mogen verhuizen vanaf de leeftijd van 13 a 14 weken en met een minimum gewicht van 1200 gram. De kittens worden twee keer geënt tegen katten- en niesziekte. Daarnaast worden ze regelmatig ontwormd. Voor vertrek worden ze nog gechipt en bij verhuizing krijgen ze een stamboom mee en een Europees paspoort. Tevens krijgt u een kittenpakket met daarin oa voer voor de eerste dagen.
De Devon Rex is een kat die beter niet als enige kat gehouden kan worden, zij hebben echt een maatje nodig. Om die reden plaatsen wij onze kittens alleen als er nog een andere kat (of meerdere) aanwezig is of als daar op korte termijn voor gezorgd kan worden. Onze kittens worden niet geplaatst bij mensen waar ze vrij buiten mogen lopen. Dit vanwege de gevaren op straat. Een afgeschermde tuin/balkon of een kattenren is een goed alternatief om de kat veilig buiten te laten.

De kittens groeien op in de huiskamer, samen met onze andere katten en de honden.

Als er bij ons kittens worden geboren, kan het enige tijd duren voor er meer zekerheid is over de beschikbaarheid van de kittens. Dit i.v.m een eventuele  1e keuze om kittens zelf te behouden voor  fokactiviteiten. Ook willen wij zeker zijn van de gezondheid van een kitten. Tot die tijd zullen wij regelmatig foto’s sturen en op onze facebookpagina en website plaatsen, zodat de kittens wel gevolgd kunnen worden. Er wordt zoveel mogelijk in volgorde van de (eventuele) wachtlijst gewerkt.

Meestal kunt u zo rond de leeftijd van 6 weken voor het eerst (vrijblijvend) op bezoek komen. Wij verzoeken u dan wel om niet nog een andere cattery te bezoeken op dezelfde dag i.v.m de kans op het overbrengen van bacteriën en/of virussen.

Mocht een kitten oud genoeg zijn om te verhuizen ten tijde van een eerste bezichtiging dan wordt het kitten niet meteen meegegeven. Dit om impuls aankopen te voorkomen.

Mocht u een klik hebben met 1 van de kittens en het kitten definitief willen reserveren, dan vragen wij een aanbetaling.U krijgt hiervan een bewijs mee. De aanbetaling wordt bij annulering door de koper niet terugbetaald.

Wij zullen het kitten zelf bij u thuis komen brengen.Wij als cattery behouden ten alle tijde het recht om een koop te annuleren, in dit geval wordt een eventuele aanbetaling uiteraard terugbetaald.

Het kitten blijft eigendom van de cattery tot de overdracht van het kitten, als de volledige koopsom is voldaan en de koopovereenkomst is ondertekend.

Graag houden wij na de verhuizing contact met de kopers en horen graag hoe het kitten verder opgroeit.

Wij hopen uiteraard dat het kitten oud mag worden bij de eerste eigenaar. Mocht er om wat voor reden dan ook afstand moeten worden gedaan van een door ons gefokte kat dan verwachten wij dat dit in overleg met ons wordt gedaan.

 

 

 

 

Nieuws

Benieuwd naar de laatste berichten?

Lees Meer >

Foto's

Alle foto's van onze katten vindt je hier!

Lees Meer >

Contact

Vragen of wil je meer informatie?

Lees Meer >